Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Professor του La Casa De Papel επιστρέφει σε νέα σειρά και νέο ρόλο (trailer)

*
Η σειρά La Casa De Papel οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και όπως είναι φυσικό, οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το cast αναζητούν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Ένας από αυτούς είναι ο Álvaro Morte, τον οποίο γνωρίσαμε στον ρόλο του Professor.

Αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθεί με την οργάνωση ληστειών, αλλά με τις επιστήμες. Πιο συγκεκριμένα, θα έχει ρόλο στη σειρά The Head, όχι όμως αυτόν του πρωταγωνιστή, μιας και πρόκειται για τον πρώτο αγγλόφωνο ρόλο του και θέλει να κάνει προσεκτικά βήματα.




Αν και είχε δεχτεί πολλές προτάσεις για συμμετοχή σε αμερικάνικες και βρετανικές παραγωγές, λόγω της ανασφάλειας που αισθανόταν αναγκάστηκε να τις απορρίψει. Φαίνεται όμως ότι ο Ισπανός σκηνοθέτης Jorge Dorado είχε ένα σοβαρό λόγο να τον πείσει να κάνει το επόμενο βήμα. Στο The Head ο Álvaro Morte υποδύεται έναν επιστήμονα που έχει αποκλειστεί στην Ανταρκτική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*